Hyra Kajak

Nytt för i år (2016) är att vi har 2 st kajaker för uthyrning.

PRIS: Dagshyra: 295:- (1000-1900) , Dygnshyra: 295:- (1700-1700),                                                     Halvdag: 195:- (0 – 4 h), Veckohyra: 1495:-

Expedition 515 är en mångsidig kajak som passar till både juniorer, kvinnor och män. Det kännetecknas av att den lyder snabbt, är riktningsstabil och glider mycket fint genom vattnet. Kajaken är utrustad med justerbar roder, 2 x vattentäta skott. Denna kajak lämpar sig både som havskajak & för långturer. Den passar till både nybörjare och proffs.

Utrustning som ingår:

Paddel med säkerhetslina, flytväst, öskar och svamp.

Ansvar & Försäkring:

Vid skador eller stöld på kajakerna är hyrestagaren ersättningsansvarig.  Hasselösund Gästhamn har inga försäkringar som ingår i uthyrningen av kajakerna.  Kontakta ditt försäkringsbolag om hemförsäkringen gäller vid skador eller förlust av hyrd kajak. Kajakerna hyres på egen risk och eget ansvar.

Kajakerna återlämnas väl rengjorda.

 

VEGA DESIGNS EXPEDITION 515 HV
Längd: 515 cm
Bredd: 59 cm
Djup: 30 cm
Vikt: 26 Kg
Cockpitöppning: 44 x 87 cm
Material: Polyeten (plast)
Lastkapacitet: Ca 160 kg
Färg: Röd

Det här inlägget postades i Hyra Kajak, Nyheter. Bokmärk permalänken.